Lease
Bijtelling
vrij.nl

Gezocht: Lage Bijtelling auto's!

91 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
2-6-2017 9:28:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Martijn is naast deskundig ook een prettige kerel om zaken mee te doen. Uitstekend concept en aanrader voor ondernemers die voordelig en slim een Tesla willen leasen.

Onze reactie:
Dank Paul, Veel plezier met je 0% Tesla en stuur ze maar langs die zakenrelaties van je, we hebben nog genoeg interessante auto's beschikbaar! Gr. Martijn, Yordy en Denis
30-5-2017 16:50:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Nadat Lease Bijtelling Vrij al goede zaken voor een collega van mij heeft gedaan, hebben ze ook mij laten zien wat een prettige, maar vooral ook professionele en betrouwbare partner ze zijn. Met heel veel kennis van zaken, is Lease Bijtelling Vrij zowel voor koper als verkoper de perfecte oplossing!

Onze reactie:
He Roel, Bedankt voor je mooie boordeling, graag gedaan uiteraard en bedankt dat we ook jouw mooie Tesla hebben kunnen verkopen voor je. De koper is er erg blij mee! Als je je huidige Tesla wilt verkopen weet je ons te vinden! Gr. Martijn, Yordy en Denis
19-5-2017 13:54:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Supersnel geholpen, eerlijk advies en transparant qua opzet.

Onze reactie:
He Mathieu, Bedankt voor je korte en bondige beoordeling ha ha. Heel veel plezier met je XC90 T8 en vooral de 7% Bijtelling. Gr. Martijn, Yordy & Denis
12-5-2017 11:47:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leasebijtellingvrij bedankt voor de goede service! Elke dag geniet ik van de Tesla. Wat een klasse bak!

Onze reactie:
He Wouter & Ymre, Bedankt voor je reactie en weer een 10 erbij! Maar belangrijker weer blije Tesla gebruikers! Gr. Martijn, Yordy en Denis
27-4-2017 5:36:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Twee jaar geleden een Mitsubishi PHEV via Martijn gekocht. Hij was toen net gestart en de service was toen al hoog. Twee jaar later wilde ik volledig elektrisch rijden en al zoekend naar mogelijke alternatieven kwam ik Martijn weer tegen en hij herkende me gelijk. Ook nu was zijn service weer uitstekend. Een mooie Tesla P85 via hem gekocht en mijn Outlander weer via hem verkocht. Tuurlijk vond ik de Tesla te duur en leverde mijn Mitsubishi niet hetgeen op waar ik van droomde. Al met al weer een prachtige ervaring!

Onze reactie:
He Auke, Bedankt voor je beoordeling, ja het liefst koopt iedereen voor minder zijn auto en de inruil brengt altijd te weinig op.... Maar ik denk dat je de afgelopen 2 jaar heel voordelig hebt rond gereden en dat geldt zeker ook voor de komende jaren. Je hebt weer een pracht auto gekocht via ons die je heel veel plezier zal opleveren. Ik zie je graag weer komen voor de volgende! Gr. Martijn, Yordy en Denis
19-4-2017 14:45:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
super geholpen door Yordi, hij wist precies en zelfs een beetje meer te doen dan wat we verwachten.

Onze reactie:
Dank voor de lovende woorden Michel en nogmaals heel veel plezier en veilige kilometers gewenst met jullie prachtige "volle" V60 D6 met 0% Bijtelling, maar dat komt vast goed. Graag tot een volgende keer! Martijn, Denis en Yordy
12-4-2017 15:52:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Dit lijkt wel dé gebruikte Tesla dealer van Nederland. Met heel veel plezier heb ik hier precies de auto gevonden die bij mijn situatie paste. Voor (vervolg)vragen is Martijn c.s. heel goed bereikbaar. Een aanrader!

Onze reactie:
Dank Krijn, Heel veel plezier met je mooie 0% Bijtelling Tesla en als je hem ooit wilt verkopen..... Martijn, Yordy en Denis
12-4-2017 15:47:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
De verkoop van mijn Outlander PHEV is zeer soepel verlopen. Vlotte intake, poetsbeurt en fotografie. Daarna vrij snel een koper gevonden. In de tussentijd kan je je auto blijven gebruiken, dus dat is ideaal.

Onze reactie:
He Krijn, Was ook wel een hele mooie en 0% Bijtelling. Graag gedaan! Martijn, Yordy en Denis
6-4-2017 8:55:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Van A tot Z goed en professioneel geregeld. Mooie Mb gekocht en de heren hebben mijn auto in consignatie verkocht, wat verder perfect afgehandeld is.

Onze reactie:
Beste Geoffry, Het duurde even maar je Fisker gaat zijn dagen slijten in Duitsland. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met je C350e Hybrid (met 7% Bijtelling). Gr. Martijn, Yordy en Denis
4-4-2017 9:16:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Service with a smile. Ik ben zeer tevreden over de aangeschafte Model S en de service en bereikbaarheid van Martijn! Helemaal top, ga zo door!

Onze reactie:
He Sjors, Bedankt voor je beoordeling, ja maar je hebt ook wel een plaatje te pakken, 0% Bijtelling en daarna weer 60 maanden 4%. Veel plezier ermee en zeg het voort! Martijn, Yordy en Denis
2-4-2017 21:37:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Goede ontvangst. Zeer deskundig advies en daarna een prachtig product -Tesla P85D- aangekocht waar ik elk moment van geniet.

Onze reactie:
He Rick, Fijn om te lezen dat hij bevalt (heb er nog nooit een terug moeten nemen) wereld product met dito voordelen. Veel plezier ermee en zeg het voort! Martijn, Yordy en Denis
1-4-2017 16:32:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede ervaring met Martijn. Snel, duidelijk en zeer klantgericht. Kan het iedereen aanraden.

Onze reactie:
He Peerke, Ja je had ook wel een hele mooie S met weinig km. Veel plezier met je Model X en als je hem wilt verkopen.... Gr. Martijn, Yordy en Denis
1-3-2017 7:42:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vanaf het eerste moment een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Denkt met je mee, zelfs op zondag, en is op een persoonlijke, maar niet te amicale wijze betrokken.

Onze reactie:
Beste Jogchum, Bedankt voor je beoordeling, erg fijn dat je je juiste Tesla bij ons hebt gevonden. Heel veel fijne kilometers ermee en ik denk dat hij nog langer in de familie blijft dan jullie 'oude' A6 ha ha. Gr. Martijn, Yordy & Denis
26-2-2017 22:01:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Professionele club, erg goed geholpen, bedankt voor de goede service!

Onze reactie:
He Sonny, Bedankt voor je positieve beoordeling, V60 mooi geworden met die 19" wielen? Veel plezier ermee en als hij vervangen moet worden voor een Tesla of zo hoor ik het wel! Martijn, Yordy en Denis
26-2-2017 14:16:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via Twitter kwam ik op naam van LeaseBijtellingVrij. No-Nonsense en zakelijk optreden met oog voor je wat je als klant wilt gaf alle reden om in zee te gaan . Martijn is goed en vlot benaderbaar en komt afspraken volledig na. Verkoop resultaat is correct.

Onze reactie:
He Kees, Bedankt voor je beoordeling, mooie Tesla had je, nw eigenaar is er erg blij mee! Als je je nw weer wilt verkopen weet je ons te vinden! Levert hopelijk weer veel meer op dan bij Tesla zelf. Gr. Martijn, Yordy en Denis
11-2-2017 16:29:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Alleen maar positieve ervaring met deze organisatie. Ontzettend klantgericht. Duidelijke informatie. Bellen netjes snel terug als dat nodig is. Ook fijn dat het een BOVAG organisatie is - geeft toch wat extra vertrouwen. Kan ze iedereen aanraden. Martijn wil ik ook hartelijk bedanken voor de service. Dankzij hem en zijn bedrijf ben ik nu een zeer tevreden Tesla rijder.

Onze reactie:
He Michel, Jij ook bedankt in het vertrouwen van onze organisatie! Mooie Tesla heb je, heel veel plezier ermee en als je hem ooit wilt vervangen voor een met AutoPilot.... Gr. Martijn, Yordy en Denis
9-2-2017 14:24:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima ontvangst en aankoop proces, alles volgens afspraak verlopen en zeer tevreden.

Onze reactie:
Dank je Herman, Heel veel plezier met je Tesla Model S (zonder Bijtelling) en als je hem weer wilt verkopen weet je ons te vinden! Gr. Martijn, Yordy & Denis
16-1-2017 18:14:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel net no-nonsens bedrijf... keurig, snel en accuraat !

Onze reactie:
He Vincent, Bedankt voor je korte bondige maar vooral duidelijke beoordeling ha ha. Veel plezier met je nieuwe auto! Martijn, Yordy & Denis
13-1-2017 10:48:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Super ervaring met de aankoop van mijn Tesla S bij Martijn. Transparante pricing, servicegericht en zeer klantvriendelijk. Alles wijkt op een positieve manier af van wat je binnen de automotive gewend bent. Net als de Tesla zelf :)

Onze reactie:
He Dennis, Bedankt voor je referentie, heel veel plezier met jullie Tesla! Gr. Martijn, Yordy en Denis
9-1-2017 22:11:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb zeer prettig zaken gedaan met Martijn bij de aanschaf van mijn 0% bijtelling Tesla model S. Zeer dienstverlenend en meedenkend. Enige minpuntje vond ik dat er geen laadkabel voor een gewone laadpaal bij de auto zat en dat ik daar pas achter kwam toen ik de auto 1 dag had... Maar toch: Ik zou Martijn altijd aanbevelen!

Onze reactie:
He Edwin, Fijn dat de Tesla ook bij jouw bevalt, tja die laadkabel... Tesla kiest er voor om alleen hun eigen 220/380volt kabel erbij te leveren en heel veel Tesla rijders laden hun Tesla niet op bij een duur openbaar punt maar maken gebruik van het gratis SuperCharge netwerk. Maar voor 250,- heb je er al een. Nogmaals veel plezier met je Tesla en als je hem ooit wilt verkopen weet je ons te vinden! Gr. Martijn, Yordy en Denis.
30-12-2016 12:30:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Martijn geeft customer service uitgevonden ! Hij heeft me uitstekend geholpen met het leasen van mijn 2013 Model-S en meedenken over de mogelijkheden. Hij is flexibel en snel en duidelijk in de communicatie. Ik had niet de juiste laadkabel en die lag de volgende dag in mijn brievenbus. Top ! Ook bij de herstel van mijn oude auto en het klaarmaken voor verkoop heeft hij als service van de zaak top ondersteund. Mijn Tesla is nu te huur via SnappCar. Als je zelf ook een Tesla wilt leasen ben je bij Martijn aan het juiste adres. Als je je Tesla vervolgens een paar keer per maand verhuurd rij je hem de facto gratis !

Onze reactie:
He Victor, Weer een blije Tesla rijder erbij en zo te zien ga je er nog veel blij maken met jouw Tesla via SnapCar! Slim want je kunt hem in de Valet Mode qua vermogen en snelheid beperken. Daarnaast kun je precies zien waar je auto is en er is nog nooit een Tesla gestolen omdat Tesla hem op afstand uit kan zetten (niet tijdens het rijden hoor). Een mooi product voor de verhuur/uitleen/deeleconomie! Veel veilige, fijne en goedkope kilometers! Martijn, Yordy en Denis.
21-12-2016 21:40:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Na 3 jaar te hebben genoten van een Model S P85+ hebben we een nieuwe bestelling gedaan voor een MS P100d. De inruilwaarde via Tesla is standaard aan de lage kant dus een bedrijf gezocht dat voor onze "oude" een nieuwe eigenaar zou zoeken tegen een betere prijs. In eerste instantie de auto te koop gezet bij een ander bedrijf maar na twee maanden en een naderende leverdatum van de P100d begon de tijd te dringen. Martijn gebeld, dag erna fotoshoot, anderhalve week later.....een koper. Inmiddels was de levering van de P100d vervroegd dus een snelle financiele afwikkeling was noodzakelijk. Gelukkig dacht Martijn hier in mee en kon alles keurig op tijd geregeld worden. De contacten waren prettig, de communicatie uitstekend en als we weer toe zijn aan een nieuwe Tesla weten we Martijn zeker weer te vinden.

Onze reactie:
Beste Robert, Bedankt voor je beoordeling, graag gedaan, als je je P100D wilt verkopen niet eerst naar die andere gaan he, dan genereren we wellicht nog iets meer omdat we dan wat meer tijd hebben. Veel fijne kilometers maar weer en bedankt voor het vertrouwen! Martijn & Yordy
20-12-2016 14:08:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Ik was geinteresseerd in een Tesla. Op de website van Martijn zag ik mijn toekomstige auto:)- Martijn gebeld maar hij was helaas al bezig met een koper. Jammer dacht ik. Na een week nogmaals geprobeerd en Martijn vertelde dat de auto nog beschikbaar was. Ik heb een afspraak gemaakt en ben langs geweest. Martijn kwam zeer kundig en vriendelijk over. Proefrit gemaakt en de financiën besproken. Martijn heeft het allemaal heel snel geregeld en binnen 1 week had ik de auto. Deze bevalt heel goed en ik zou Martijn zeer zeker aanbevelen.

Onze reactie:
He Ajay, Bedankt voor je reactie, ja fijn dat die andere koper afhaakte en de auto toch weer beschikbaar kwam. Heel veel plezier met je 90D AutoPilot Tesla en we hebben een nieuwe eigenaar gevonden voor je 'oude' diesel hoor, helaas bracht hij niet zoveel op als je verwacht had maar ja wie gaat er nu nog in een dure diesel rijden..... Gr. Martijn & Yordy
19-12-2016 7:23:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Erg goed geholpen en een eerlijk advies gekregen. Daardoor heb ik nu de oude Tesla van Martijn :-). Rijdt als een zonnetje. Bedankt Martijn, grote klasse! Over een jaar of 3, 4 kom ik bij je terug zodat je'm weer kunt verkopen aan iemand anders. Ik heb er vertrouwen in..!

Onze reactie:
He Jan, Fijn dat hij bevalt, ik mis hem nu al.... heel veel fijne en veilige kilometers ermee en hou hem netjes zodat we hem weer voor je kunnen verkopen! Martijn & Yordy
14-12-2016 22:08:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb een Volvo V60 hybrid uit 2013 gekocht bij Martijn en Yordi. Ik heb de auto nu een paar dagen in bezit en ben erg tevreden over de dienstverlening van Leasebijtellingvrij.nl Goed en professioneel mijn auto kunnen inruilen. Bij afleveren was de auto nog niet getankt (zelf niet gezien) maar dit werd alsnog even snel geregeld. Ook was het Volvo On Call abonnement bijna afgelopen kwam ik naderhand achter. Na de koop kreeg ik hier nog een jaar verlenging bij. Super!

Onze reactie:
He Douwe, Fijn om te horen en lezen dat je bij bent met je V60 Hybrid. Heel veel veilige, voordelige en fijne kilometers toegewenst! Gr. Martijn & Yordy
13-12-2016 13:28:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben al en paar keer zaken gedaan met Martijn, altijd tot volle tevredenheid, service is perfect en ook de prijzen liggen op een aantrekkelijk niveau, wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden die op zoek is naar een betrouwbare partner.

Onze reactie:
Dank je wel Jan, fijn dat we al jullie auto's naar tevredenheid voor jullie hebben verkocht. Bedankt voor het vertrouwen en op naar de volgende! Gr. Martijn & Yordy
30-11-2016 13:23:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben zeer goed geadviseerd door Martijn. Wij zijn op een prettige manier snel tot zaken gekomen!

Onze reactie:
Beste Albert Jan, Zelfs Advocaten hebben vertrouwen in ons ha ha. Veel plezier met je XC90 T8 en je collega ook met zijn XC90 T8. Weer 2 tevreden klanten aan een 7% Bijtelling's auto geholpen. Gr. Martijn & Yordy
29-11-2016 16:32:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een beetje sceptisch toch in zee gegaan met leasebijtellingvrij om onze auto te verkopen. Achteraf bleek dit volkomen ongegrond. betrouwbaar bedrijf, die z'n afspraken nakomt en goed communiceert. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Onze reactie:
Beste Gert-Jan, Het valt ook niet mee om zo'n mooie en dure XC90 T8 met maar 7% Bijtelling via ons te verkopen en achter te laten, toen we er een koper voor hadden, maar ook deze heeft weer een nieuwe eigenaar gekregen die er erg blij mee is. Bedankt en als je nog iets nieuws zoekt met hoge korting horen we het graag! Gr. Martijn & Yordy
21-11-2016 22:24:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via Martijn van leasebijtelling vrij mijn auto verkocht. Dit was een constructie gebaseerd op vertrouwen. Martijn is hierbij een betrouwbare partner gebleken en doet wat hij belooft.

Onze reactie:
Beste Kees, Bedankt voor je beoordeling, jij ook bedankt voor het vertrouwen en wellicht tot een volgende auto! Gr. Martijn & Yordy
19-11-2016 11:16:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Volvo XC 90 verkocht, alles correct volgens afspraak verlopen.

Onze reactie:
Beste Jos, Fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Veel Pensioen plezier! Martijn & Yordy
24-10-2016 15:43:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooi Volvo V60 D6 Hybride met nog 3 jaar 0% bijtelling bij Martijn gekocht, super geregeld ook als er even een kink in de kabel dreigt te komen wordt dit snel en vakkundig opgelost.

Onze reactie:
Beste Wouter, Weer een tevreden 0% rijder erbij! Veel plezier met je V60 Hybrid. Gr. Martijn & Yordy
18-10-2016 17:17:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Nieuwe Volvo XC90 T8 bij ze besteld. In 1 woord weweldig, alles super geregeld en ook nog goedkoper dan een Nederlandse dealer(!).

Onze reactie:
He Vincent, Bedankt voor je mooie beoordeling, zeg het voort zeg het voort! Heel veel plezier met je mooie, voordelige, lage bijtelling XC90 T8 Hybrid. Gr. Martijn & Yordy
14-10-2016 12:19:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na maanden twijfelen over elektrisch rijden, uiteindelijk snel besloten na contact met leasebijtellingvrij. Martijn heeft redelijk snel al mijn zorgen weggenomen en niet onterecht blijkt na een maand rijden: echt geweldig! Alles is netjes en snel geregeld... Super tevreden!

Onze reactie:
Best Marco, Bedankt voor je mooie beoordeling, kan ook niet anders met zo'n Tesla Model S! Heel veel fijne kilometers en als er wat is horen we het graag. Gr. Yordy & Martijn
5-10-2016 11:49:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik was op zoek naar een gebruikte Tesla Model S. Bij Leasebijtelling vrij kreeg ik uitgebreid advies en ondersteuning. De mensen zijn zeer deskundig, nemen rustig de tijd om alle vragen te beantwoorden en komen de gemaakte afspraken naadloos na.

Onze reactie:
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling, heel veel plezier met je Model S zonder Bijtelling en als je hem ooit wilt verkopen..... Gr. Martijn & Yordy
30-9-2016 11:07:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hoewel niet perfect, ben ik gewoon zeer tevreden over de dienstverlening. Absoluut betrouwbaar en aan te raden. Beide partners zijn altijd vriendelijk en hulpvaardig, zowel Yordi als Martijn zijn goed bereikbaar en mocht dat even niet lukken, dan bellen ze snel terug. Uitstekend. Mijn kritiek is een iets te rooskleurige inschatting van de verkoop prijs zowel als van de prijs van de geringe herstel werkzaamheden. Toch, al met al ben ik blij met het resultaat en de totale dienstverlening.

Onze reactie:
Beste Jaap, Bedankt voor je beoordeling, ja de marktprijzen bepalen de opbrengsten en de koper van jouw auto had dat prima in de gaten. En schade herstelkosten zijn nooit fijne kosten. Fijn dat hij verkocht is, kun jij weer verder. Gr. Martijn & Yordy
10-8-2016 15:43:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een fantastische V60 hybride aangeschaft, waar ik nu drie maanden mee onderweg ben en enorm tevreden over ben. Geen gedoe, geen gladde babbels maar een goed verhaal en veel deskundigheid. Daarnaast zijn Martijn en Jordy echte petrolheads die met veel enthousiasme een "werk" doen.

Onze reactie:
Beste Gerben, Bedankt voor je mooie beoordeling. Heel veel fijne km met je 0% Volvo! Martijn & Yordy
6-6-2016 14:49:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Volvo V60 PIH vlot en goed verkocht na de aanschaf van mijn XC90 PIH beiden via Leasebijtellingvrij. Martijn en Jordy zijn heel fijn om mee te werken, goede communicatie, ter zake kundig en een vlotte afwikkeling, kortom heel plezierig en een aanrader! Graag tot de volgende auto!

Onze reactie:
He Karel, Fijn dat alles zo snel ging, was/is ook wel een hele mooie V60 Hybrid met 0% Bijtelling. Heel veel plezier met je 7% XC90 T8 en als je hem ooit wilt verkopen.... Martijn & Yordy
2-6-2016 20:33:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
zeer deskundige uitleg vriendelijk ontvangen correcte behandeling ook nog na de betaling bijons in belgie is het zo eens betaald is het ineens veel moeilijker om iets te bekomen dan hebben ze geen tijd of verstaan ze het niet zogoed

Onze reactie:
Dank Jan, veel plezier met je Tesla Model S op de Belgische wegen!
2-6-2016 15:36:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Uitstekende ervaring met Martijn. Zeer deskundig, direct en informeel kontakt. Grote collective auto's, bereid te onderhandelen en mijn oude BMW in te ruilen voor prima prijs. Daarnaast nog mooie set winterbanden meegenomen in de deal, en aantal zeer nuttige tips gegeven. Uiterst betrouwbaar, komt afspraken helemaal na, goede sfeer van gesprekken, en wees bv bij tonen van Tesla meteen op zeeer miniem vrijwel onzichtbaar deukje dat ik zelf nooit zou hebben opgemerkt. overigens klopte de door hem toegezegde uitstekende service van Tesla zelf ook helemaal, ook daar was de dienstverlening uitstekend. Kortom: de auto kost een paar centen, maar is het helemaal waard! En leasebijtellingvrij is een uitstekend intermediair, ook voor prive aanschaf.

Onze reactie:
Dank Albert voor je lovende woorden. Heel veel fijne, voordelige kilometers. Zelf particulieren (zonder bijtelling) weten ons inmiddels te vinden.
3-4-2016 15:37:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na lang zoeken, wikken en wegen om een nieuwe auto aan te schaffen, uiteindelijk bij Leasebijtellingvrij uitgekomen. Tot dat moment geen idee dat zoiets bestond! Martijn bleek zeer oprecht en altijd bereikbaar en had een aantal mooie auto's op zijn site staan. Mijn oog was op één specifiek model gevallen en binnen een week was alles geregeld en de auto in Almere opgehaald. Kleine zaken werden oftewel meteen geregeld of ingepland, komt zijn afspraken keurig na en auto is in zeer goede staat. Inmiddels al vele kilometers verder en érg tevreden met de V60 PIH. Wie het maar wilt horen krijgt van mij je site doorgespeeld Martijn, wie weet levert het je nog wat op. Service zoals jij hem levert is schaars tegenwoordig, fijn dat het nog kan. Tot de volgende ronde!

Onze reactie:
Beste naamgenoot, Fijn dat alles is zoals je het wilde hebben, nog even de bekleding vernieuwen (was niet netjes gerepareerd) en dan is hij af. Ik zal de dranghekken alvast bestellen ;-) stuur maar door die ondernemers! Heel veel fijne kilometers en tot ziens! Martijn
15-3-2016 8:32:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vanwege de reservering van mijn Tesla model X, heb ik mijn Tesla model S verkocht. Via Autotrader ben ik in contact gekomen met Martijn van leasebijtellingvrij. Na ons heldere telefoongesprek heb ik besloten mijn auto via Martijn te verkopen. De auto is binnen 2 weken verkocht! Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Remon

Onze reactie:
Beste Remon, Bedankt voor je beoordeling, fijn dat het zo vlot ging, is/was ook wel een hele mooie met heel weinig kilometers. De nieuwe eigenaar is er erg blij mee. Veel plezier met je Model X en als je hem zat bent.... Gr. Martijn
18-2-2016 21:57:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Prettig gesprek , goed advies ,goede indruk , alles netjes afgewerkt . Wat mij betreft prima!!!

Onze reactie:
Beste Joop, Ik heb je nog even gebeld m.b.t. je cijfer voor kwaliteit/prijs maar begreep dat je helemaal blij bent met je V60 Hybrid. Fijn om dat nog even bevestigd te krijgen, want anders horen we het ook graag zodat we eventuele zaken nog kunnen oplossen voor je. Goede zaken, Martijn
18-2-2016 10:35:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Auto’s, er is al veel over gezegd en geschreven, voor de een zijn of haar regelrechte passie op wielen en voor de ander een zoektocht naar fiscaal het meest interessante vervoermiddel. Al weer enige tijd geleden kwamen wij er achter dat leasebijtellingvrij beide zaken simpelweg zeer goed combineert. Vooruitstrevende techniek, geen of een lage bijtelling + een deskundige adviseur aan het roer die je helpt met de juiste beslissing hieromtrent, zeker geen gekke combinatie, Chapeau Martijn! Dat deze bolides ook na aanschaf wat verzekerings-aandacht nodig hebben moge duidelijk zijn. Martijn heeft ons daarin als partij gevonden en we mogen inmiddels stellen we al heel wat tevreden relaties van leasebijtellingvrij ook naar tevredenheid hebben mogen helpen met een passende autoverzekering. Ook al blijft het vaak het minst leuke in een auto-aanschaf-traject, mooie techniek verdient ook wat aandacht in de keuze voor een goede verzekering!

Onze reactie:
Beste Eric, Erg fijn zo'n goede samenwerking, voor mij en mijn klanten. Maar wat wil je met die voordelige goede dekking van jullie. We blijven onze klanten naar jullie doorsturen! Werk ze, Martijn
17-2-2016 16:31:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Geheel conform afspraak en binnen 2 weken mijn V60 PHIV verkocht voor de afgesproken prijs. Binnen 1 dag na definitieve verkoop het geld op de rekening. Keurig, betrouwbaar en afspraak = afspraak!

Onze reactie:
Beste Edwin, Bedankt voor je bericht! Graag gedaan en bedankt voor het vertrouwen. Goede zaken en wellicht tot een volgende keer.
23-1-2016 1:14:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wegens emigratie moest ik helaas afscheid nemen van mijn Volvo V60 Plug-in Hybrid. Na teleurstellende aanbiedingen van de dealer en handelaren, ben ik in contact gekomen met Martijn. Bij een kennismaking en een fotoshoot heeft hij helder uiteengezet wat hij kan betekenen. Verkoop duurde wel wat langer als gedacht, en bij vertrek hebben we de auto bij Martijn achtergelaten. Daarna was hij snel verkocht. Niet voor de prijs die we hoopten te krijgen, maar toch voor een nette prijs, die we elders niet konden krijgen. We hebben Martijn leren kennen als vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Hij komt zijn afspraken na.

Onze reactie:
Beste Jurjen, Bedankt voor je recensie. Ja het duurde wat langer dan gepland, fijn dat hij uiteindelijk verkocht is. Een voordeel, als ik hem snel verkocht had dan had je een andere auto moeten huren en nu kon je lekker in je eigen auto blijven rijden. Heel veel geluk en plezier op Curaçao! Martijn
22-1-2016 16:03:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Mijn ervaring is dat Martijn betrouwbaar is. Hij is bovendien vakkundig en erg service gericht. Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn gebruikte auto.

Onze reactie:
Beste Erik, Bedankt voor je beoordeling, heel veel plezier met je Outlander PHEV en geniet van je 0% Bijtelling ;-) Martijn
21-1-2016 13:30:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb begin januari mijn Tesla via Martijn van Leasebijtellingvrij te koop aangeboden, omdat er na een aantal weken nog geen koper zich had gemeld en mijn nieuwe Tesla reeds geleverd was heb ik dit overlegd met Martijn en heeft hij een voor mij heel keurig bod kunnen uitbrengen om de auto van mij over te nemen. Martijn heeft veel kennis van deze markt en is heel plezierig om mee te werken, ook vragen per email werden altijd supersnel beantwoord. Zeer tevreden over het verloop!

Onze reactie:
Dank je Loek, Hopelijk vinden we er snel een baasje voor, zal wel lukken want hij zit vol in de opties! Goede zaken en misschien tot de volgende Tesla verkoop!
18-1-2016 9:48:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Omdat ik een nieuwe Tesla met auto-pilot functionaliteit wilde aanschaffen heb ik gekeken naar de mogelijkheden om mijn Tesla te verkopen. Inruilen bij Tesla zelf was niet erg aantrekkelijk. Via Marktplaats ben ik in contact gekomen met Martijn van Leasebijtellingvrij en heb besloten de verkoop via hem te laten verlopen. Al met al heeft de verkoop van mijn Tesla bijna 3 maanden geduurd. Het uiteindelijke verkoopbedrag was iets lager dan het door Martijn voorspelde verkoopbedrag. Natuurlijk had ook ik een beetje verwacht en gehoopt dat de verkoop binnen een week tegen de vraagprijs gerealiseerd zou zijn. Toch ben ik zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Martijn heb ik leren kennen als een vriendelijke, betrouwbare en zeer gedreven persoon die altijd bereikbaar is en zeer snel reageert als je contact met hem opneemt, ook buiten kantoortijden en zelfs als hij op vakantie is. Verder zoekt hij continu naar oplossingen om de verkoop te realiseren: foto-shoots en uiteindelijk de auto bij hem in de garage plaatsen. Martijn, bedankt voor het naar dikke tevredenheid verkopen van mijn Tesla.

Onze reactie:
He Jeanette, Ja dat duurde wat langer dan gepland, waarschijnlijk was onze vraagprijs iets te hoog en het aanbod met de andere rode Tesla's wat groot. Maar goed, het is gelukt en voor veel meer dan Tesla er voor terug wilde geven. Veel plezier met je 4x4 en een fijne wintersport! Martijn
9-1-2016 15:59:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een Tesla aangeschaft, en ben zeer tevreden over de manier hoe Martijn zaken doet! Betrouwbaar en altijd bereikbaar, gewoon in 1 woord TOP!

Onze reactie:
Dank je Remco, Fijn dat alles goed verlopen is en heel veel plezier met je mooie voordelige Tesla Model S! Martijn
28-12-2015 19:49:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Martijn heeft mijn Tesla in 1 dag verkocht, duidelijke afspraken, fijne communicatie en betrouwbaar. Wanneer ik mijn nieuwe Volvo T8 weer wil verkopen kom ik zeker terug! Gr Ivo

Onze reactie:
Beste Ivo, Ja dat ging snel, omdat het de ideale auto was/is voor de nieuwe eigenaar, geen bijtelling en mooie volle uitvoering en de prijs was ook goed. Ja dan gaat het soms sneller dan verwacht. Veel plezier met je T8 als je hem kwijt wilt, ik heb d'r al een paar klanten voor ha ha. Gr. Martijn
28-12-2015 13:36:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Verkoop Volvo XC90 T8 goed en snel geregeld. Uiterst correcte afhandeling, alle afspraken perfect nagekomen.

Onze reactie:
Beste Joost, Bedankt voor je bericht, jij ook bedankt nieuwe berijder is er erg blij mee, wat een auto! Fijne jaarwisseling! Martijn
22-12-2015 22:42:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb mijn Volvo V60 Hybrid verkocht via Martijn. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en een prima uitkomst. Dus zeer tevreden over zijn bemiddeling.

Onze reactie:
Beste Marcel, Bedankt voor de referentie! Graag gedaan en weer 2 mensen, eigenlijk 3 incl. mijzelf, blij gemaakt! Gr. Martijn
21-12-2015 15:14:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In 1 woord Geweldig! Mijn Tesla bij Martijn aangemeld en in no time was ie verkocht! De verdere afhandeling ging van een leien dakje en alles was binnen een week geregeld. Fantastisch met je zaken te doen!

Onze reactie:
Beste Niels, Jij ook bedankt voor je Tesla, de nieuwe eigenaar is er erg blij mee! Gr. Martijn
19-12-2015 14:11:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Martijn heeft mijn nieuwe T8 overgekocht. Perfect geregeld. Afspraken perfect nagekomen. Martijn is altijd bereikbaar, zelfs vanuit z'n vakantieadres in Costa Rica. Als je 'iets' met (elektrische) auto's wil, is dit je adres!

Onze reactie:
Dank je Niklas, fijn zaken gedaan met je! Klant helemaal blij met zijn Volvo XC90 T8 met maar 7% Bijtelling voor de komende 60 maanden! Nog veel plezier met je 0% V60 Hybrid! Zonnige groet, Martijn
8-12-2015 7:20:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In 1 woord: FAN-TAS-TISCH Martijn is uiterst correct en het is heel prettig zaken met hem doen. Martijn: Je bent een topper!

Onze reactie:
He Robbert, Fijn dat de service en Tesla Model S bevalt, heel veel plezier ermee en als er wat is..... bellen! Martijn
7-12-2015 19:58:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gelokt door de nieuwe mogelijkheden van de recente Tesla Model S, waaronder de autopilot, sta je als eigenaar van een prachtige zwarte Tesla Model S zonder autopilot voor een dilemma. Inruil bij Tesla levert een heel hoge afschrijving op. Omdat mijn auto een 0% bijtelling versie is, is deze voor adspirant Tesla rijders heel aantrekkelijk. Dan komt leasebijtellingvrij.nl in beeld. Via het Tesla forum en enkele eigenaren van Tesla’s die eerder zaken deden met leasebijtellingvrij.nl zijn louter positieve ervaringen op te tekenen. Ik besluit er voor te gaan. Er wordt een mooie prijs geprikt en ik maak een serie professionele foto’s van mijn auto. Ik heb een recente Tesla Model S, met autopilot, gekocht die over 2 maanden wordt geleverd. Na anderhalve week is mijn auto al verkocht voor een uitstekende prijs. In Barneveld zit een bedrijf dat veel met Tesla’s doet. Om een lang verhaal kort te maken. Via leasebijtellingvrij.nl krijg ik 11.000 euro, je leest het goed, 11.000 euro meer dan bij verkoop aan de dealer in Barneveld. En zelfs 28.500 euro meer dan bij Tesla zelf. Dit lijkt allemaal te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar. De procedure is simpel. Martijn Duivenvoorden adverteert je auto op diverse sites en zijn eigen site leasebijtellingvrij.nl. Dat kost voor de eigenaar niets. Als de auto is verkocht breng je hem naar Almere en dan wordt het spannend. Een vrijwaringsbewijs komt, het was te laat om dit dezelfde dag nog te regelen, de volgende ochtend per mail. Binnen een week staat het volledige afgesproken bedrag, zonder kosten of andere inhoudingen op je rekening. Martijn houdt je steeds op de hoogte van de gang en zaken en alles verloopt op rolletjes. De boodschap is glashelder. Als je een 0% of 4% bijtelling auto wil verkopen, dan is er eigenlijk maar één serieuze optie: leasebijtellingvrij.nl. Je krijgt de totale opbrengst van de auto die aantoonbaar de beste prijs zal opbrengen. Ook als je een auto via Martijn koopt weet je dat er geen dikke winsten van autodealers tussen zitten. Een tip. Investeer een paar honderd euro in het - laten - maken van een goede serie foto’s. Dat helpt aantoonbaar om de beste prijs en de snelste verkoop te realiseren. En die foto’s, ook dat kan Martijn prima voor je regelen.

Onze reactie:
Beste Wim, Wat een mooie recensie! En helemaal waar, met veel plezier je auto verkocht en die foto's die je gemaakt had, ja dat scheelt veel, heel veel voor een snelle verkoop. Maar ook de staat van je auto was uitmuntend! Fijn zaken met je gedaan te hebben Wim en zeg het voort! Als ik nog eens van je foto kunsten gebruik moet maken weet ik je te vinden! Heel veel plezier met je AutoPilot Tesla en als je hem wilt verkopen.... Martijn
7-12-2015 13:56:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super ervaring met Martijn, zeer betrouwbaar! Reageert zeer snel op je vragen en regelt alle zaken snel en vooral helder. Ik kan u Leasebijtellingvrij.nl van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet, Hans Vermeulen

Onze reactie:
He Hans, Leuk ook van jou een positieve reactie te mogen ontvangen, weer een tevreden Tesla rijder erbij! Veel fijne voordelige kilometers Hans en als je hem ooit wilt verkopen, ik hoor het graag! Martijn
24-11-2015 15:45:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de verkoopservice van LeaseBijtellingVrij.nl, top geregeld weer en weer sneller verkocht dan ik had verwacht. Die Tesla Model S ging snel maar ook onze Prius Plug-In Hybrid met 0% Bijtelling was binnen no-time verkocht voor een zeer acceptabele prijs. Schade er netjes uitgehaald en ik begreep een zeer tevreden klant. Ik kan LeaseBijtellingVrij, Martijn Duivenvoorden echt aan iedereen aanbevelen. Dus heeft u een 0% Bijtelling auto of zoekt u er een, niet meer verder zoeken 100% betrouwbaar adres! Martijn, tot de volgende maar weer!

Onze reactie:
Dank je Bert-Jan, Ik zie de volgende graag komen!
6-11-2015 20:48:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Erg prettig zaken doen met Martijn. Duidelijk afspraken en geen poes pas

Onze reactie:
Beste Jan-Willem, Bedankt voor je beoordeling, was zeker prettig zaken doen, koper is erg blij met je Volvo V60 Hybrid zonder bijtelling. Gr. Martijn
6-11-2015 15:27:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Volvo V60 Plug in Hybrid in no time verkocht via Martijn. Goede service en prettig contact. Aanrader!

Onze reactie:
Beste Dave, Bedankt voor je bericht, veel fijne kilometers! Gr. Martijn
6-11-2015 7:21:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede ervaring met LeaseBijtellingVrij bij de verkoop van mijn Tesla Model S. Goede advisering, betrouwbaar en zeer vlotte afhandeling. Dank Martijn!

Onze reactie:
Beste Robert, Het duurde even voordat we jou 60kwh Tesla hadden verkocht maar een mooi resultaat was het wel. Bedankt voor het leuke contact. Gr. Martijn
4-11-2015 11:47:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Auto verkocht via Martijn. Prettig contact zeer snelle reactie op mail/telefoon en komt zijn afspaken na! Denkt creatief mee in het gehele proces en komt met goede input.

Onze reactie:
Beste Janneke & Ingmar, Jullie auto zonder BTW (MARGE) toch redelijk snel verkocht en blijft ook nog in de buurt bij jullie. Veel succes met de aankoop van jullie nieuwe Tesla Model S 85D! Gr. Martijn
31-10-2015 8:06:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Martijn, geweldig die fantastische Tesla. Fijne auto, verkocht door een aangename persoonlijkheid. Snel en slagvaardig. Ik kan niet anders zeggen, ben blij zaken met je te doen.

Onze reactie:
Beste Ryan, Altijd weer fijn om te lezen dat klanten verrast zijn door het product en dienstverlening! Dank en veel plezier met jullie nieuwe aanwinst! En als je vragen hebt, altijd bellen. Groeten van een blije ondernemer, Martijn
28-10-2015 10:42:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Via leasebijtellingvrij.nl mijn Tesla verkocht. Auto was binnen 3 dagen verkocht en de hele transactie heel netjes verlopen. Martijn heeft het vertrouwen dik waargemaakt. Goed bedrijf !

Onze reactie:
Geachte heer Lam, Ja dat ging heel snel, maar het is ook wel een hele mooie volle Model S die u had. De nieuwe eigenaar is erg tevreden over uw auto! Bedankt voor het vertrouwen! Gr. Martijn
25-10-2015 23:04:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Martijn heeft recent mijn Tesla 85S verkocht en het hele proces prima begeleid. Hij heeft enorm veel kennis over elektrisch rijden en dan met name de ins en outs van Tesla. De prijsindicatie was realistisch en veel sneller dan gedacht was mijn auto verkocht. Nu dus Tesloos voor bepaalde tijd.

Onze reactie:
He Louis, Bedankt voor je reactie, fijn dat we snel een nieuwe eigenaar voor je auto hebben kunnen vinden. Hij is er erg blij mee. Goede zaken, Martijn
12-10-2015 19:21:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik was aan het kijken hoe de markt op het gebied van 0% bijtellingsauto's was en kwam toen bij Martijn uit. Die gaf aan wel te verwachten dat hij mijn Fisker Karma voor een schappelijke prijs kon verkopen en dit is hem ook veel sneller dan verwacht gelukt! Hij weet echt enorm veel van auto's af in het algemeen en al helemaal van hybride en electrische auto's. Ik ben erg tevreden met zijn begeleiding in het verkoopproces erg blij met het bedrag wat ik heb ontvangen voor de Fisker.

Onze reactie:
Beste Vincent, Fijn dat we jouw mooie unieke Fisker Karma in die bijzondere blauwe kleur voor veel meer dan de marktwaarde wisten te weten verkopen. Fijn dat het zo snel ging en bedankt voor de medewerking. Veel plezier met je CO2 bom en kom nog eens langs om een wedstrijdje te doen met een Tesla Model S P85. Martijn
8-9-2015 17:11:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Toen ik mijn Tesla wilde verkopen, zag ik al snel dat leasebijtellingsvrij.nl een goed concept was. Voor deze auto's zijn er nog weinig particuliere kopers dus hulp van een intermediair leek me hier wel op z'n plaats. Mijn eerste contact met Martijn was zeer prettig. Hij heeft verstand van zaken en een sympatiek transparant model. Tijdens dat eerste contact besloot ik mijn auto via hem te verkopen. Ondanks de vakantieperiode had hij dat in circa 6 weken geregeld tegen een alleszins acceptabele prijs en met (voor mij) weinig tot geen moeite. De communicatie was goed. Bij elke stap, nam hij contact op om me op de hoogte te stellen. Ik beveel hem van harte aan.

Onze reactie:
Beste Jan Willem, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat we je auto voor een zeer acceptabele prijs hebben kunnen verkopen en dat alles naar wens is afgehandeld. Veel plezier met je gezin en nieuw te vinden invulling van je beschikbare tijd. Gr. Martijn
2-9-2015 18:10:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Na contact te hebben gehad met Martijn, heb ik mijn Volvo V60 PIH te koop gezet via Leasebijtellingvrij.nl. Het proces is spoedig verlopen en binnen een maand was mijn auto verkocht. Martijn is zeer deskundig en is van alle actuele (fiscale) zaken op de hoogte. Zijn communicatie is helder en transparant. De gemaakte afspraken worden nagekomen. Bovendien is Martijn altijd bereikbaar. Kortom, een perfecte service en een zeer tevreden klant!

Onze reactie:
Beste Jorris, Fijn dat we snel een nieuwe debiteur voor je auto hebben gevonden, hij is er erg blij mee, prachtige auto en lekker voordelig in het gebruik. Ik ben heel benieuwd wat je volgende auto gaat worden, hou me op de hoogte en als ik iets voor je kan betekenen hierin hoor ik het graag. Goede zaken toegewenst en bedankt! Martijn
27-8-2015 16:40:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Als ondernemer was ik mij aan het verdiepen in elektrisch of hybride gaan rijden en kwam ik aldus op LeaseBijtellingVrij.nl uit. In eerste instantie keek ik naar een V60, maar na wat rekenwerk bleek het dat een 2013 Tesla ook binnen bereik lag. In dat process heb ik Martijn een aantal keer gesproken en hij was perfect op de hoogte van alle fiscaliteiten, regels en andere plussen en minnen. Uiteindelijk een prachtige rode Model S aangeschaft, aflevering ging zeer soepel. Wat ik ook als erg prettig heb ervaren is dat Martijn zeer responsief was overdag maar ook 's avonds en mij gedurende het process van aankoop proactief op de hoogte hield per sms over de status en vorderingen. Ik had ook een XC90 "in te ruilen", en Martijn heeft die voor mij binnen een maand weten te verkopen voor het bedrag wat ik ervoor wilde hebben, zonder dat ik er enige tijd in heb hoeven steken, volledig ontzorgd dus. Ik heb normaal gesproken altijd wel een puntje van kritiek, maar ik kan niet anders dan uitermate positief zijn over het hele traject.

Onze reactie:
Beste Jacco, Bedankt voor je mooie beoordeling. Weer een tevreden klant erbij en een die weet hoe voordelig het is om in een 0% auto te gaan rijden. Veel fijne, voordelige en veilige km toegewenst en als je hem wilt verkopen hoor ik het graag! Martijn
4-8-2015 19:42:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op het moment dat ik besloot om eens naar een Tesla te kijken kwam ik heel snel uit bij de advertenties van Martijn. Gezien het prijskaartje van een dergelijke auto vond ik het toch wel handig om een keer een proefrit te maken. Eigenlijk kon dat pas veel later maar tot mijn stomme verbazing belde Martijn terug of ik die avond wat te doen had. Dat was helaas zo maar na 20.00 uur kon ik wel. Nou dan kom ik toch naar je toe zodat je een proefrit kunt maken. Diezelfde avond stond Martijn met een soortgelijke auto bij ons voor de deur en hebben we een proefrit gemaakt. Uiteraard helemaal verkocht. Het aankoop traject heeft Martijn helemaal verzorgt en terwijl wij op vakantie waren is de auto geïmporteerd en op kenteken gezet. Helemaal top. Op de dag dat we de Tesla op hebben gehaald stormde het zo erg dat de ruitenwissers van onze Mercedes clk afbraken. Gelukkig net voor Muiden waar we de auto zouden ophalen. Daar aangekomen de ANWB gebeld maar het was kennelijk zo druk dat er geen doorkomen aan was. De Mercedes mochten we laten staan en later zouden we de ANWB weer bellen. De maandag erna de ANWB gebeld maar die deden een partij moeilijk en ik moest bij de auto zijn als ze kwamen ( we wonen 150 kilometer verder, maar dat deed voor de ANWB niet ter zake). Dit zijn onze procedures endaar moet iedereen aan voldoen. Wanhopig Martijn gebeld en gevraagd of hij een garage wist in de buurt van Muiden. Geen probleem want de sleutel hadden we achtergelaten. Hij heeft de auto bij de garage gebracht en laten repareren. Drie dagen later konden we hem ophalen en klaar. Ook de rekening viel erg mee. Je zou bijna zeggen de volgende keer met pech ff Martijn bellen in plaats van de ANWB. De service van deze man staat op een zeldzaam hoog niveau dat het een vanzelfsprekendheid is dat je de volgende keer bij hem terugkomt. Al met al een uitstekende ervaring die ik graag met anderen deel.

Onze reactie:
Beste Alfred, Leuk om ook te lezen dat je erg tevreden bent met onze service en je Tesla goed bevalt. Het opladen was even lastig maar dat is gelukkig snel opgelost. Jammer dat ik hem zelf niet kon afleveren i.v.m. mijn vakantie maar dat heeft mijn collega prima gedaan. Fijn ook dat we je aan een goede voordelige verzekering hebben kunnen helpen. Onze service houdt niet op na dat je je handtekening hebt gezet je mag me altijd bellen en als ik iets voor je kan betekenen hoor ik het graag. Veel veilige kilometers toegewenst, Martijn
1-8-2015 22:50:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Tja, bij leasebijtellingvrij weten ze precies wat dienstverlening inhoud. Vanaf het eerste contact tot de aflevering van mijn Tesla model S ben ik professioneel bijgestaan en werden alle vragen eigenlijk direct beantwoord, ook in de avonden en weekenden. Gedurende het gehele traject van import en update bij Tesla tot de RDW keuring werd ik op de hoogte gehouden van de status en de voortgang. Ik zocht een zilver kleurige Telsa Model S uit 2013 ivm de 0% bijtelling. Martijn vond een prachtig exemplaar in de Preformance uitvoering. De kers op de taart was toch wel de aflevering van de Tesla op het treinstation van Rotterdam. Na een weekje Parijs maakte Martijn het mogelijk om vrijdag eind van de dag toch nog de Tesla te ontvangen zodat ik deze het weekend kon uitproberen en ontdekken. Martijn leverde de Tesla af in Rotterdam en ging met de trein terug naar zijn bedrijf, Ik ben vervolgens met de Tesla vanaf Rotterdam naar huis gereden, echt top!

Onze reactie:
Beste Marco, Met plezier hebben we de juiste auto voor je gevonden en geleverd. Bedankt voor het vertrouwen en veel fijne kilometers met je 0% Bijteling Tesla! Martijn
10-7-2015 5:39:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
“Ik had een Volvo V60 hybrid en was in de ban van het elektrisch rijden. Omdat ik wegens gezinsuitbreiding toch nog meer ruimte nodig had, wilde ik graag een Tesla. Martijn heeft mij geholpen met een nieuwe bestuurder voor mijn Volvo, meegedacht in een oplossing en mijn wens gerealiseerd. De goede contacten van Martijn hebben hier zeker bij geholpen. Aanrader!”

Onze reactie:
Beste Pim, Leuk dat we hebben kunnen adviseren in de aankoop van je Tesla, jammer dat het geen 0% is geworden maar we hebben gelukkig wel kunnen helpen met de verkoop van je V60 Hybrid. De koper is er erg blij mee. Veel plezier met je Tesla!
10-7-2015 5:38:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
U heeft een uitstekende service verleend, waarbij u op een directe wijze ook de mogelijkheid heeft gegeven om na aftrek van een vaste commissie de Tesla Model S te kopen. U heeft mij in het bijzonder positief verbaasd, over uw kennis van dit merk en type. Daarnaast heeft u mij direct professioneel aan de koper gekoppeld en dit is overeengekomen met mijn verwachtingen. Eveneens zeer attent dat na de aankoop contact werd opgenomen of alles naar wens is geweest.

Onze reactie:
Ja Rob, dat ging snel, als ik me goed herinner binnen 2 dagen na het eerste contact was je in het bezit van je 0% Tesla Model S. Veel plezier ermee! Martijn
10-7-2015 5:37:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gezien de enthousiaste verhalen over de nieuwste Tesla met nieuwere features dan mijn ‘oude’ Model S, besloten te kijken of die ‘oude’ goed verkocht kon worden. Via de site in contact geraakt met Martijn die een helder voorstel heeft gedaan. Daarop het nieuwe model besteld en tegen de leverdatum met Martijn in contact getreden over de verkoop. Na een aantal kandidaten die ofwel financieel niet rond kwamen of andere last minute bedenkingen hadden, toch in vrij vlotte tijd voor een mooie prijs rond gekomen. Afwikkeling verder uitstekend - ik zou de huidige auto zo weer via Martijn aanbieden.

Onze reactie:
He Philip, Het was een plezier om je Signature Tesla Model S aan een nieuwe gebruiker te helpen, hij is er erg blij mee, wat een beauty! Veel plezier met je P85D, als je hem ooit wilt verkopen... Gr. Martijn
10-7-2015 5:36:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben zeer enthousiast over de werkwijze van Martijn Duivenvoorden en zijn organisatie. Ik had door mijn groot jaarlijks aantal kilometers en lange reizen een verkeerde keuze gemaakt om een plug-in hybride auto te gaan rijden in 2013. Toen ik op het internet op leasebijtellingsvrij.nl stuitte was het contact met Martijn snel gelegd. Hij had persoonlijk binnen no-time een nieuwe eigenaar voor mijn auto gevonden en ook de administratieve afhandeling was voortreffelijk. Kortom: zeer tevreden en ik zou iedereen aanraden om met Martijn en zijn bedrijf in zee te gaan. Met gastvrije groet,

Onze reactie:
Beste Rogier, Ja de Outlander PHEV was voor jou niet de beste keuze, gelukkig heeft de nieuwe eigenaar er veel plezier van en nog ruim 3 jaar geen bijtelling! Ik kom snel een keer overnachten in een van je Sandton Hotels.
10-7-2015 5:35:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
I want to thank you guys for a perfect transaction. We transferred a Tesla Model S from Austria to Holland and it was a pleasure to do business with your company. I can recommend Leasebijtellingvrij to everyone who needs to sell or buy a car. Perfect service big success!

Onze reactie:
He Manfred, Thax for your comment, we had a great trip via the free Tesla SuperChargers! Good luck with your Hotel! Martijn
10-7-2015 5:34:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb na ruim 1 jaar in mijn Tesla Models S te hebben gereden besloten om deze te verkopen, via internet ben ik op de site van Leasebijtellingvrij terecht gekomen, heb contact opgenomen met Martijn Duivenvoorden, doorgenomen hoe men te werk gaat, vervolgens enkele foto’s van mijn Model S genomen en doorgemaild. Martijn heeft mij vervolgens terug gebeld met een voorstel voor welk bedrag er geadverteerd zou worden, dit was ver boven mijn verwachting, de wagen is vervolgens binnen enkele dagen verkocht via bemiddeling van Martijn voor de vraagprijs, ik heb de contact gegevens van de koper gehad, en eigenlijk was alles binnen 1 week geregeld. Hoe alles is verlopen was boven verwachting, een aanrader voor iedereen die zijn S wil verkopen om dit via Leasebijtellingvrij te doen.

Onze reactie:
Beste Rudi, Ja die ging snel en voor een zeer goede prijs, was ook wel een hele mooie met de juiste opties. Leuk zaken met je te hebben gedaan. Martijn
10-7-2015 5:33:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Eind 2013 twijfelde ik over de aanschaf van een Tesla Model S i.v.m. het aflopen van de subsidieregelingen die destijds golden. Uiteindelijk had ik spijt van de keuze om toen geen nieuwe Tesla aan te schaffen, tot ik in aanraking kwam met Martijn Duivenvoorden van Leasebijtellingvrij.nl. Na een proefrit in een jong-gebruikte Model S van eind 2013 was ik verkocht. Nu profiteer ik alsnog van de 0% bijtelling. Bovendien heeft Leasebijtellingvrij.nl mijn oude auto voor mij weten te verkopen, zodat ik daar geen omkijken naar had.

Onze reactie:
He Wolter, Jammer dat je in 2013 ons niet hebt gevonden, maar nu ben je toch in het bezit van een prachtige Tesla Model S, veel plezier ermee! Martijn
10-7-2015 5:32:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb na ruim een jaar in mijn Tesla te hebben gereden besloten om deze te verkopen, via het internet ben ik op de site van Leasebijtellingvrij.nl terechtgekomen en heb contact opgenomen met Martijn Duivenvoorden. Daarna gewoon wachten op het telefoontje dat er een koper is gevonden en dat is het! Prima geregeld dus.

Onze reactie:
Beste Ron, Bedankt voor het beschikbaar stellen van je auto, de nieuwe eigenaar is er erg content mee. Vooral de service van Tesla heeft hem erg verbaasd. Gr. Martijn
10-7-2015 5:30:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Door de verschillende verhalen over de voor en nadelen van een Plug-Inn Hybrid heb ik er in 2013 geen gekocht. En toch bleef het knagen. Op LeaseBijteelingVrij.nl vond ik een aantal 0% modellen waardoor mijn interesse weer werd gewekt. En door een professionele en geduldige toelichting van Martijn heb ik dit jaar wel een 0% Plug-Inn Hybrid via hem aangeschaft. Ook mijn huidige auto, Audi A4 Cabrio, wist hij op vakkundige wijze te verkopen. Martijn heb ik ervaren als een prettige, ter zakekundige "bemiddelaar".

Onze reactie:
Beste Auke, Dat was een lang proces maar het resultaat mag er zijn en ik begreep dat de Outlander PHEV erg bevalt. Fijn dat we ook een nieuwe eigenaar hebben gevonden voor je Audi A4 Cabrio, leuke auto maar die kosten ;-). Goede zaken, Martijn
10-7-2015 5:29:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn ervaringen met de bemiddeling van Martijn bij de verkoop van mijn Tesla model S zijn erg positief. Ik zag er erg tegenop zelf allerlei potentiele kopers te woord te staan en te laten proefrijden met alle risico’s van dien. Martijn heeft deze rol prima verzorgd. Het enige wat ik hoefde te doen was foto’s en kopie van de originele factuur aanleveren. 2 serieuze kandidaten hebben uiteindelijk proefgereden, één bij mij thuis, waar de verkoop uiteindelijk strandde op een BTW probleem en de tweede vanuit de zaak van Martijn, die de Tesla uiteindelijk ook gekocht heeft. Ik werd prima op de hoogte gehouden van de vorderingen in het verkoopproces en de auto is pas afgeleverd nadat ik het geld op mijn rekening ontvangen had. Ik kan iedereen aanraden van de diensten van Martijn gebruik te maken.

Onze reactie:
Beste Marcel, Toen je je auto aanmelden voor verkoop had ik wel mijn bedenkingen, geen BTW (Marge Auto) daar zijn niet zo veel klanten voor, maar uiteindelijk toch redelijk snel een nieuwe eigenaar voor gevonden. Die bruine kleur is erg mooi in het echt. Veel plezier met je andere 0% auto's en misschien tot een andere keer als je weer een Tesla wilt gaan rijden. Martijn
10-7-2015 5:27:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
"Martijn heeft zich volledig aan zijn belofte gehouden en mijn Outlander PHEV volgens afspraak verkocht. Prettige directe communicatie, meedenkend en integer, helemaal top." Met groet!

Onze reactie:
Beste Laurens, Ja, de Outlander PHEV was voor jou gebruik niet de beste keuze, gelukkig hebben we met de opbrengst de schade kunnen beperken als het gaat om afschrijving. De opbrengst was heel wat beter dan die handelaar bij de dealer. Jammer dat we je geen andere 0% Bijtelling auto hebben kunnen verkopen maar gezien je plannen was dat net even te veel van het goede geweest. Goede zaken toegewenst, Martijn
10-7-2015 5:25:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via Martijn Duivenvoorden een prachtige Tesla aangeschaft. De service en de afhandeling zijn uitstekend. Ben een tevreden klant en kan iedereen www.leasebijtellingvrij.nl aanbevelen.

Onze reactie:
Beste Lex, Toen je collega bij ons een Tesla aanschafte tipte hij me al dat je snel zou volgen ha ha. Fijn dat we de juiste Tesla beschikbaar hadden voor je. Veel voordelige kilometers ermee, Martijn
10-7-2015 5:24:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ook ik heb na zo’n 1,5 jaar besloten om mijn Tesla Model S van de hand te doen, fantastische auto maar met mijn drukke agenda en vaak niet wetende waar ik op de dag allemaal naar toe moet rijden soms niet handig. Heb wel wat afspraken moeten afzeggen omdat de range me in de steek liet of het snelladen niet snel genoeg ging. Wel jammer maar via Leasebijtellingvrij snel een nieuwe eigenaresse gevonden voor een prijs die boven mijn verwachtingen lag. Super geregeld zonder kosten en met weinig inspanningen. Martijn bedankt en succes met je 0% business!

Onze reactie:
He Bert-Jan, Dat ging best snel en hij is nog in de buurt gebleven ook. En wat een opbrengst, de juiste kleuren combi en opties heeft tot dit mooie resultaat geleid. Nu die Prius Plug-In nog en dat zit onze dienstverlening er voorlopig weer op. Leuk zaken met je gedaan te hebben, hopelijk tot snel! Martijn
10-7-2015 5:22:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben zeer tevreden met de werkwijze van Martijn. Na het eerst geprobeerd te hebben met onze eigen foto’s wilde het allemaal niet lukken. Martijn heeft ons daarna uitgenodigd voor een fotosessies in zijn eigen fotostudio. De fotosessie gaf gelijk een ander beeld en de auto was spoedig daarna verkocht. Er kwamen daarna wat strubbelingen met de koper, buiten de schuld van Martijn om maar hij heeft zich tot op het laatste moment zich sterk gemaakt voor ons. Allemaal top. Volgende keer klop ik gegarandeerd weer bij hem aan.

Onze reactie:
Beste Gert, Dat ging niet van zelf, koper wilde dingen die niet konden, gelukkig heb je onze adviezen opgevolgd en zoals voorspeld is de deal doorgegaan. Ja, je komt ze tegen.... Goede zaken toegewenst, Martijn
10-7-2015 5:21:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
“Ik heb Martijn ontmoet nadat ik hem belde over een Tesla Performance+ Signature die hij in de verkoop had staan. Hij nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. In het gesprek was hij zo enthousiast over de auto, dat ik wel moest komen kijken en proefrijden. Ja, toen was de auto verkocht. Martijn heeft toen de verkoop van mijn BMW in consignatie verzorgd. Dit had hij in een recordtempo van ongeveer een uur geregeld voor een acceptabele prijs (37% hoger dan een handelaar eerder die dag bood). Het hele proces van betaling, overschrijving, etc. verliep allemaal heel soepel. In de omgang heb ik Martijn als correct ervaren. Kortom: ik ben erg tevreden”.

Onze reactie:
He Michel, Wat een gave unieke Tesla heb je gekocht en wat fijn dat we binnen 24uur een koper hadden voor je 'oude' benzine slurpende BMW. Nu kun je optiemaal gebruik maken van je zonnecellen en is auto rijden nog nooit zo comfortabel maar vooral voordelig geweest. We houden contact, Martijn
10-7-2015 5:19:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik was helemaal niet actief op zoek naar een nieuwe auto, laat staan een Tesla. maar inmiddels hadden drie vrienden al een tesla en allemaal waren ze enorm tevreden over het rijgedrag en de lage kosten. Ik had veel vragen en onzekerheden. De expertise en vertrouwdheid van Martijn, heeft mij binnen twee dagen doen besluiten om een Tesla aan te schaffen. Inmiddels heb ik de auto in mijn bezit en ook ik ben enorm tevreden. Ook na de koop is Martijn goed bereikbaar voor vragen en advies.

Onze reactie:
Beste Michael, Een van mijn snelste deals, alleen dat thuis opladen was even een kink in de kabel. Gelukkig is dat inmiddels opgelost en heeft Laren er weer een prachtige stille auto bij. Gr. Martijn
10-7-2015 5:14:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
"Ik stap over van een Tesla Model S 85 naar een 85D. Dit wordt mijn derde Tesla, en voor mij is er geen weg terug. Martijn had mijn advertentie opgemerkt op internet en heeft na wat heen en weer gaan een koper voor de auto gevonden. De afhandeling van de koop, afspraak, overdracht, administratie was binnen de twee dagen helemaal rond. Top! Heel professioneel. Nu krijg ik een berichtje dat de nieuwe eigenaar van de wagen helemaal in zijn nopjes is met de auto. Wat een leuk nieuws. Iedereen tevreden en weer een fossiele auto minder op de baan.”

Onze reactie:
Beste Serge, Dat was best even spannend, je auto verkopen aan een buitenlands bedrijf, gelukkig hebben we toch zaken kunnen doen. De nieuwe eigenaar is erg content met je auto. Als je je P85D ooit eens wilt verkopen zonder rompslomp.... Gr. Martijn
10-7-2015 5:12:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij Martijn een Tesla gekocht, super simpel en super snel en goed geregeld! Een aanrader.

Onze reactie:
He Jeroen, Kort en krachtig, ha ha, zo was de deal ook. Fijn dat we de juiste auto voor je hebben kunnen vinden in zo'n kort tijd bestek. Veel plezier ermee! Martijn
9-7-2015 22:06:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
"Wilde een nieuwe Tesla kopen. Toch ook nog naar gebruikte gaan kijken. Kwam via marktplaats in contact met Martijn. Martijn wist alles van Tesla en wist me te overtuigen van de voordelen van een gebruikte Tesla. Weinig kilometers en 0% bijtelling. En zo'n beetje alle extra's. En dat voor minder dan de prijs van een nieuwe. Het contact met Martijn verloopt snel via whatsapp email of telefoon. Het maakt hem niet uit. Hij heeft een oneindig geduld, en wist me keer op keer weer op mijn gemak te stellen. Het is nogal wat als je een groot bedrag overmaakt in de verwachting dat je een fantastisch produkt importeert dat je nog nooit hebt gezien. Hoewel het allemaal wat langer duurde dan verwacht ben ik door Martijn permanent op de hoogte gehouden van de status van het traject met fotos van de auto. Werkelijk alles heeft hij geregeld. Ook na aflevering in Muiden bleef hij voor vragen bereikbaar. Dezelfde ervaring heb ik ook bij Tesla Nederland. Service van de hoogste orde."

Onze reactie:
Beste Ernst, Dat was een heel proces om de juiste auto voor je te vinden, niet BTW plichtig maar uiteindelijk super geslaagd, moest wel van ver komen (Budapest) maar het was het allemaal waard. Leuk ook dat ik je afgelopen zomer in Belgie tegen kwam! Goede zaken, Martijn
9-7-2015 13:40:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik was helemaal niet actief op zoek naar een nieuwe auto, laat staan een Tesla. maar inmiddels hadden drie vrienden al een tesla en allemaal waren ze enorm tevreden over het rijgedrag en de lage kosten. Ik had veel vragen en onzekerheden. De expertise en vertrouwdheid van Martijn, heeft mij binnen twee dagen doen besluiten om een Tesla aan te schaffen. Inmiddels heb ik de auto in mijn bezit en ook ik ben enorm tevreden. Ook na de koop is Martijn goed bereikbaar voor vragen en advies. Fantastisch geregeld.