Lease
Bijtelling
Vrij.nl

Al jaren dé specialist in auto's met een lage(re) bijtelling!

Helaas, geen subsidie..

Op een gebruikte elektrische of hybride auto is geen subsidie meer verkrijgbaar. Wel heeft u het voordeel van lagere gebruikskosten, geen of minder bijtelling en lagere investering i.v.m. de leeftijd van de auto en prijsverhogingen van, bijvoorbeeld, een nieuwe Tesla Model S. Alleen nieuwe of zeer jong gebruikte 100% elektrische personenauto's, jonger dan 6 maanden en/of met maximaal 6.000km. op de teller, komen in aanmerking voor de MIA subsidie (36% van maximaal € 50.000,-).

Nieuwe Tesla

Mocht u toch niet voor een voordelige gebruikte Tesla kiezen, dan kunt u met onze kortingscode € 1.000,- korting krijgen op een nieuwe Tesla én levenslang GRATIS SuperChargen! Ga naar www.teslareferralcode.nl en configureer uw nieuwe Tesla. Mocht u vragen hebben dan vernemen we dat graag. 

BPM

Op de auto's die wij aanbieden is géén of heel weinig BPM geheven waardoor deze veel duurder te produceren auto's niet heel erg veel duurder zijn dan vergelijkbare auto's die hogere verbruikskosten hebben.

Wegenbelasting

U betaalt géén wegenbelasting voor volledig elektrische auto's zoals de Tesla Model S of Nissan Leaf. Voor Plug-In Hybride auto's ontvangt u 50% korting op het wegenbelasting tarief (gegarandeerd t/m 2020), waardoor het bezit van deze auto's voordeliger is dan conventionele auto's.

Bijtelling

Omdat de CO2 uitstoot van de auto's die wij aanbieden minder is dan 50 gram, betaalt u, voor een auto met een registratie voor 31-12-2013, 60 maanden lang 0% bijtelling vanaf de eerste volledige maand na datum eerste registratie. Voor 100% elektrische auto's waarvan de 61e maand in 2018 valt, gaat u 4% bijtelling betalen over de gehele fiscale waarde! Hierdoor geniet u dus langer van een lagere bijtelling dan wanneer u een nieuwe 100% elektrische auto aanschaft.

Ervaring

Omdat wij al sinds 2012 bezig zijn met volledige elektrische en semi-elektrische auto's en de bijbehorende regelgeving op ondermeer het gebied van bijtelling hebben wij op bijna al uw vragen een passend antwoord.

Heeft u vragen? Stel ze hier. Bookmark and Share