Lease
Bijtelling
vrij.nl

Gezocht: Lage Bijtelling auto's!

Helaas, geen subsidie..

Op een gebruikte auto is geen subsidie meer verkrijgbaar. Wel heeft u het voordeel van lagere gebruikskosten, geen bijtelling en lagere investering i.v.m. de leeftijd van de auto en prijsverhogingen van bijvoorbeeld een nieuwe Tesla Model S. Alleen nieuwe 100% Elektrische personenauto's jonger dan 6 maanden of 6.000km komen in aanmerking voor de MIA subsidie (36% van max € 50.000,-).

Nieuwe Tesla

Mocht u toch niet voor een voordelige gebruikte Tesla gaan dan kunt u met onze kortingscode € 1.000,- korting krijgen en levenslang GRATIS SuperChargen! Ga naar www.teslareferralcode.nl en configureer uw nieuwe Tesla. Mocht u vragen hebben dan vernemen we dat graag.

BPM

Op de auto's die wij aanbieden is géén of heel weinig BPM geheven waardoor deze veel duurder te produceren auto's niet heel erg veel duurder zijn dan vergelijkbare auto's die hogere verbruikskosten hebben.

Wegenbelasting

U betaalt géén wegenbelasting voor volledig elektrische auto's (Tesla Model S). Voor Plug-In Hybride auto's ontvangt u gegarandeerd t/m 2020 50% korting op het wegenbelasting tarief, waardoor het bezit van deze auto's voordeliger is dan conventionele auto's.

Bijtelling

Omdat de CO2 uitstoot van deze auto's minder is dan 50 gram betaalt u, voor een auto met een registratie voor 31-12-2013, 60 maanden lang 0% bijtelling vanaf de eerste maand registratie. Voor 100% elektrische auto's, die in 2018 uit de 0% Bijtelling loopt, gaat u 4% bijtelling betalen over de gehele fiscale waarde! Hierdoor geniet u dus langer van een lagere bijtelling dan wanneer u een nieuwe 100% elektrische auto aanschaft.

Ervaring

Omdat wij al sinds 2012 bezig zijn met dit soort auto's en de bijbehorende Bijtelling Regelgeving hebben wij op bijna al uw vragen antwoord.

Heeft u vragen? Stel ze hier. Bookmark and Share